Rólunk

Cégünk 2014-ben alakult önálló vállalkozásként, de a személyi gárda több, mint 20 éve praktizál együtt sikeresen, amelyet kiterjedt betegkörünk hűséggel jutalmaz. A Debreceni Egyetem akkreditált rendelője. Munkánkat a preventív szemléletű gyógyítás jellemzi, és az aktív együttműködés betegeinkkel, melynek során igyekszünk személyes, jó kapcsolatot kialakítani pácienseinkkel maximális odafigyelés és gondozás mellett. Célunk, hogy minden beteg elégedetten, magabiztos mosollyal távozzon egy jó hangulatú, magas minőségi szolgáltatást nyújtó rendelőből.

Mottónk: „barátságos hangulat, magas minőség, korrekt árak”

A fogászat egy dinamikusan fejlődő egészségügyi ágazat, amelynek időről-időre jelentkező szakmai újdonságaival folyamatosan lépést tartunk és alkalmazzuk a kezelések során. Rendelőnk jól felszerelt, új kezelőegységgel és korszerű gépparkkal bír. Így használunk fogászati lágy lézer készüléket, ózon készüléket, digitális intraorális röntgen készüléket, fogfehérítésre is alkalmas UV lámpát, rádiofrekvenciás készüléket koaguláláshoz és vágáshoz, fiziodiszpenzert implatációhoz (műgyökér beültetéshez), gépi gyökércsatorna tágításhoz használt legmodernebb endo motort. Nemcsak eszközeink, hanem az alkalmazott anyagok, technológiák is megfelelnek a XXI.századi követelményeknek

KÜLÖN HANGSÚLYT FEKTETTÜNK A COVID-19 VÍRUS PANDÉMIÁS TERJEDÉSE KAPCSÁN KIALAKULT JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE.
BESZERZÉSRE KERÜLT:
– LEVEGŐ ÉS FELÜLET CSÍRÁTLANÍTÓ/BAKTÉRIUM ÉS VÍRUSSZÁM CSÖKKENTŐ KÉSZÜLÉK
– A KÉPZŐDŐ AEROSOL ELSZÍVÁSÁRA ÉS SZŰRÉSÉRE ALKALMAS KÉSZÜLÉK
– MAGAS MINŐSÉGŰ VÉDŐÖLTÖZET

A megfelelő infekciókontroll eddig is kiemelt szerepet kapott a működésünkben, a jövőben a maximális védelemre törekszünk betegeink és a kezelő személyzet számára is. Ez mindannyiunk közös érdeke.

A rendelő klimatizált és kártyaolvasóval is bír (egészségpénztári és bankkártyás fizetés lehetséges).

A rendelésre előzetes telefonos bejelentkezés szükséges, rendelési időben és azon kívül is. Bármilyen más, szakmai kérdéssel forduljanak bizalommal hozzánk, kollégáink szívesen állnak tanácsaikkal rendelkezésükre, és emailben válaszolunk.

Fő profilunk a fogágybetegségek konzervatív, komplex kezelése, az esztétikai fogászat, és a komplex protetikai rehabilitáció. Foglalkozunk gyermekfogászattal és ambulánsan végezhető szájsebészeti beavatkozásokkal is. Minden korosztályban a megfelelő orál(száj)higinés szemlélet/magatartás kialakítására törekszünk, és rendszeresen visszajáró betegeink számára nemcsak aktuálisan jelentkező problémáit orvosoljuk, hanem folyamatosan gondozzuk és felvilágosítást adunk szájüregi egészségének állapotáról is.

VÁRJUK ÖNÖKET TELJESEN MEGÚJULT, IGÉNYESEN FELSZERELT RENDELŐNKBEN.