Cégünk 2014-ben alakult önálló vállalkozásként, de a személyi gárda több, mint 20 éve praktizál együtt sikeresen, amelyet kiterjedt betegkörünk hűséggel jutalmaz. A Debreceni Egyetem akkreditált rendelője.

Munkánkat a preventív szemléletű gyógyítás jellemzi, és az aktív együttműködés betegeinkkel, melynek során igyekszünk személyes, jó kapcsolatot kialakítani pácienseinkkel maximális odafigyelés és gondozás mellett. Célunk, hogy minden beteg elégedetten, magabiztos mosollyal távozzon egy jó hangulatú, magas minőségi szolgáltatást nyújtó rendelőből.

A fogászat egy dinamikusan fejlődő egészségügyi ágazat, amelynek időről-időre jelentkező szakmai újdonságaival folyamatosan lépést tartunk és alkalmazzuk a kezelések során.

A rendelőnk jól felszerelt, új kezelőegységgel és korszerű gépparkkal.

Így használunk fogászati lágy lézer készüléket, ózon készüléket, intraorális röntgen készüléket, fogfehérítésre is alkalmas UV lámpát, rádió frekvenciás készüléket koaguláláshoz és vágáshoz, fiziodiszpenzert implantációhoz (műgyökér beültetéshez), gépi gyökércsatorna tágításhoz használt legmodernebb endo motort.

Nemcsak eszközeink, hanem az alkalmazott anyagok, technológiák is megfelelnek a XXI.századi követelményeknek.

A rendelő klimatizált és kártyaolvasóval is bír (egészségpénztári és bankkártyás fizetés lehetséges).

Fő profilunk a fogágybetegségek konzervatív, komplex kezelése, az esztétikai fogászat, és a komplex protetikai rehabilitáció.

Foglalkozunk gyermekfogászattal és ambulánsan végezhető szájsebészeti beavatkozásokkal is.

Minden korosztályban a megfelelő orál(száj)higinés szemlélet/magatartás kialakítására törekszünk, és rendszeresen visszajáró betegeink számára nemcsak aktuálisan jelentkező problémáit orvosoljuk, hanem folyamatosan gondozzuk és felvilágosítást adunk szájüregi egészségének állapotáról is.